PROFITNÖVELŐ MENTORPROGRAM VÁLLALKOZÓKNAK

Marketing alapok, online hirdetések és 48 alkalommal személyes kérdezési lehetőség, hogy drasztikusan megnöveljük bevételed fél éven belül!

Mit tartalmaz a mentorprogram?

Marketing alapozó program

TOVÁBBI RÉSZLETEK

3 hónapos online képzés 12 modullal, ami segítségével a nulláról össze tudod rakni vállalkozásod online jelenlétét és olyan ajánlatot tudsz adni a vevőidnek, amiért vásárolni fognak tőled.

Facebook hirdetéskezelés kezdőknek kurzus

További részletek

Megtanulhatod, hogy teljesen nulláról miként tudsz sikeres, eredményeket hozó Facebook hirdetési kampányokat összerakni úgy, amit egy profi is megirigyelne.

Heti 2 alkalom mentoring fél éven keresztül

További részletek

Magyarországon egyedülálló módon nem csak mutatjuk, hogy mit kell csinálnod, hanem heti 2 alkalommal összeülünk Zoomon keresztül és megválaszoljuk az összes felmerülő kérdésed.

További részletek érdekelnek? Nézd meg a rövid videókat, ahol részletesen kifejtjük a programot!

Marketing Alapozó Program

Facebook hirdetések kurzus

Mentoring alkalmak

Az első csoport tagjai előjelentkezői bónuszban részesülnek. Mik ezek pontosan?

Szupergyors email megválaszolás

24 órán belül garantáltan válaszolunk bármilyen kérdésedre, ami felmerül a videók nézése közben.

Célközönségek minikurzus

Több, mint 1 óra hosszúságú videó, ami segítségével meg tudod határozni tűpontosan, hogy ki a célközönséged, és teljesen tisztába rakja azt a kérdést, hogy kire érdemes Facebookon hirdetned úgy, hogy eredményeid is legyenek.

Ajándék +2 mentoring alkalom

Az első csoport elindulása előtt lehetőséget biztosítunk a csoport tagjainak, hogy kötetlenebb formában kérjenek tanácsot vállalkozásukkal kapcsolatban és bemutatkozhassanak a többi csoporttagnak.

Üzleti kapcsolatépítő Facebook csoport

A minket körülvevő emberek átlagai vagyunk. A kapcsolatépítés ezért elengedhetetlen fontosságú. A mentoring program résztvevői megkapják egymás elérhetőségeit és üzleti kapcsolatokat építhetnek ki.

Kik segítenek vállalkozásod a következő szintre emelni?

mt1

Mózes Tamás

A mozestamas.hu alapítója, Facebook hirdetési szakértő. Több, mint 50 céggel dolgozott eddig együtt, az általa tartott konzultációk száma meghaladja a 100-at, így pontosan tudja, hogy mi működhet online értékesítés során és mi nem. Átlagosan havi 15 millió forint hirdetési büdzsét menedzsel.

tb

Tóth Bence

Online marketing szakértő, a mozestamas.hu értékesítési vezetője. Több, mint 4 éve foglalkozik napi szinten marketinggel és értékesítéssel. Tapasztalatot szerzett Magyarországon és külföldön egyaránt. Célja, hogy bemutassa a magyar KKV vezetőknek, hogyan és milyen stratégiával tudnak online is kiemelkedő sikereket elérni.

Mekkora befektetést igényel a mentorprogramban való részvétel?

A MENTORPROGRAMBA JELENLEG ELŐJELENTKEZÉS ZAJLIK. A TANANYAG KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ELÉRHETŐ.

Marketing alapozó képzés értéke: 120.000 forint + áfa

Facebook hirdetéskezelés kurzus kezdőknek értéke: 44.900 forint + áfa

Heti 2 mentoring (havi 8, fél év alatt 48 alkalom) értéke: 1.200.000 forint + áfa

Azaz összesen 1.364.900 forint + áfa

helyett most csak

A képzés ára az I. turnus részére rendkívül kedvezményes áron havi 25 eFt + áfa, ami céges költségként elszámolható. A mentoring program végösszege egyben fizetés esetén 120 eFt + áfa, azaz több, mint 1 hónapot ajándékba adunk.

Tehát 1.364.900 forint + áfa helyett csak havi bruttó 31.750 forint, fél éven keresztül, amit magadba és a cégedbe fektetsz!