Email marketing kurzus webshop tulajdonosoknak

SZEREZZ 30-50%-al több bevételt a webshopod számára ANÉLKÜL, hogy a gatyád is rámenne a Facebook, Google és TikTok hirdetésekre.

Állítsd össze email marketinged, ami automatikusan, kiszámíthatóan hozza neked az extra bevételt hónapról hónapra!

Néhányan az ügyfeleink közül, akik megbíztak már bennünk:

Az ügynökségünk több, mint 50 iparágban 10000+ hirdetési kampányt menedzselt már le több, mint 100.000.000 forint értékben

A magyar vállalkozások 95%-a milliókat hagy az asztalon azért, mert rosszul email marketingezik.

Ezek közül valamelyik ismerős számodra?

A fizetett hirdetések hozzák a webshopod bevételének nagy részét, te pedig csak ücsörögsz több ezer email címen, és nem kezdesz velük semmit. Talán még fizetsz is egy email szoftverért, amit alig használsz.

Az email marketing nincs bekötve a webshopodba, hogy támogassa a fizetett hirdetési stratégiád. Ez pengeélen táncolás, ugyanis a hirdetések folyamatosan drágulnak, ami a megtérülést csökkenti. Az email marketing lehet az a vízválasztó, hogy profitosan jössz ki a hónap végén vagy sem.

Nagyon sok pénzt költöttél arra, hogy új vásárlókat szerezz, de teljesen figyelmen kívül hagyod, hogy megnöveld a vásárlók “vásárlói életút értékét”. Ezzel rengeteg bevételtől esel el.

Hallgasd meg az üzenetem az online hirdetésekről

Engedd meg, hogy feltegyek egy kérdést neked…

Ha a Facebook vagy a Google ma úgy dönt, hogy leállítja a hirdetési fiókodat, továbbra is fog működni a vállalkozásod? 

Továbbra is képes leszel bevételt generálni?

…Talán túl sokat támaszkodsz fizetett hirdetésekre?

Facebook hirdetés - kell ez nekem?

Az ország 10+ éve nem látott válság előtt áll. Sokan leállnak a fejlesztésekkel és megvágják a marketingbüdzséjüket. Helyet hagyva nekünk, akik hiszünk a marketing erejében. Egyesek ügynökségekhez fordulnak, ami havi ~500.000 forintos befektetést indul. Garancia? Az nincs. A Facebook hirdetés Magyarországon még mindig a LEGJOBB eszköz listaépítésre, munkatársszerzésre és eladásra. Aki gyengén vagy egyáltalán nem hirdet, az pénzt hagy az asztalon. Ha a fék helyett a gázra lépnél, a legjobb helyen jársz.

MEGTANÍTALAK EREDMÉNYES FACEBOOK HIRDETÉSEKET KÉSZÍTENI.

És a legjobb az egészben…

Nincs havi félmilliós beszálló

A legtöbb ügynökség nem tud alacsony költésű fiókokkal foglalkozni. Ha tesztelgetnél, ízlelgetnél, vagy csak néhány új vevőre van szükséged, akkor fölösleges kiszervezned a hirdetéseket. Meg is tanulhatod.

Megérted az EGÉSZ rendszer működését

A kezelőfelület egy dolog, az, hogy mi miért történik egy másik. Érthetően, köznyelven elmagyarázom, hogy mit miért kell csinálnod, miközben követheted a képernyőfelvételen keresztül, hogy pontosan hová kattintok.

24 órán belül elindíthatod a saját hirdetéseid

Teljesen a nulláról 24 órán belül elindíthatod saját, teljesen egyedi, tökéletesen beállított, megtervezett Facebook hirdetéseid.

A Facebook hirdetéskezelés kurzusban:

Mit írtak mások, akik elvégezték a tanfolyamot?

Vélemények vállalkozóktól, marketingesektől, kezdőktől és haladóktól.​

Mózes Tamás Facebook kurzusa egy rendkívül részletes, minden egyes apró beállításra kitérő, hozzá nem értőknek is egyszerűen megérthető, megfelelő tempójú tananyag. 100%-ban gyakorlatias, nincs benne semmilyen használhatatlan információ. Nagyon tetszik, hogy könnyen visszakereshetőek a témák. A tananyag mennyisége nem kevés, sok idő kell, hogy elsajátítsa valaki a nulláról, de megéri, hiszen profin fog tudni hirdetni - önerőből. Kisvállalkozásnál ez nagyon nem mindegy anyagilag. Nem kezdő szintről indultam, de voltak olyan témák, amelyeknek hiába néztem utána a neten, vagy volt szó róla online tananyagban, illetve tanfolyamon, Tamás videói alapján értettem meg tökéletesen (pl. URL paraméterezés, eredmények mérése). Nagyon sok új dolgot tanultam. Eddig is tudtam a Facebookon hirdetést készíteni, de Tamás kurzusa után sokkal tudatosabban és eredményesebben fogom tudni ezt megtenni.

67386084_2444803058888920_2186222238670258176_n
Balázs Szilvia

Ügyvezető, kavebolt.net

Teljesen kezdő vállalkozóként már rengeteg energiát fektettem a Facebook hirdetések megismerésébe, de még így is sok bizonytalanság maradt bennem. Valahogy nem állt össze rendszerként bennem az egész, ezért egy ideje már nem is hirdetek. Viszont nem szerettem volna feladni a hirdetések használatát, ezért is vágtam bele a kurzusba, amikor megjelent. Tamás számomra teljesen érthetően és mindenre kiterjedően elmagyarázza az összes lépését a hirdetéskezelésnek. Én magam azért is szerettem volna elvégezni ezt a kurzust, mert azt gondolom akkor is fontos megérteni a hirdetések működését, ha esetleg a későbbiekben szeretném kiszervezni. Így konkrétan el tudom majd mondani, milyen céljaim vannak a hirdetésekkel. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy nem értek hozzá, hiszen a saját tevékenységemhez más sem fog jól érteni. Már van egy biztos szakmai hátterem, ha kérdésem merülne fel.

BojtiAndrea
Bojti Andrea

Klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus, a Gyermekpszichológus BLOG szerzője.

Teljesen olyan érzésem volt, mintha itt ülnél velem szemben és mint a jó elsős tanító bácsi, komótosan és érthetően elmondod, amit nem tudok. Egy percig sem éreztem, hogy ez nekem kínai, mert ami kérdés bennem feljött, arra szinte rögtön válaszoltál is. Nagyon jó, hogy mindent mutatsz is, mert sokszor ami neked triviális, azt én lehet percekig keresném. biztos vagyok benne, hogy el fogom tudni készíteni a saját hirdetéseimet.

fbt
Kis Anita

CEO, LoveYourBelly UK

Tanultam korábban is az FB hirdetéskezelésről, de ilyen részletességgel és naprakészséggel még nem volt dolgom. Eddig a kampányokban nem igazán volt rend, rendszer - most már van. Sokkal több időt spórolok meg a hirdetések kezelésénél, hála neked. Végre megtudtam, hogy mire is jó a bontás. Sikerült az általad bemutatott folyamat által konvertálni a honlapon. Nem voltál rest, a titokban feltett kérdéseimre is válaszolni. Kedvet kaptam, hogy kipróbáljam az eddig messziről elkerült lehetőségeket. Pozitívan és bizakodva tekintek az elkövetkező hónapok elé, hogy mire is képes az általad szerzett tudásom!

peter_tp
Rádler Péter

Az RPM masszázs létrehozója

Ezt a kurzust mindenkinek ajánlom, aki szeretné kiismerni magát a Facebook hirdetések labirintusában. Tamásnak nagyon széleskörű, meggyőző tudása van a témában, de ez önmagában nem lenne elég. Úgy tudja átadni a tudást, hogy az is megérti, akinek nincs a témában sok ismerete, azaz teljesen kezdő. Egy ideje van már saját FB üzleti oldalam, fizetett hirdetéseket is csináltam már, de csak amatőr módon, követve a rendszer utasításait. Úgy érzem, a tanfolyam után sokkal tudatosabban, célzottabban, jobban tudom majd használni a FB adta lehetőségeket, így hatékonyabbak lesznek a hirdetéseim. Köszönöm!

kinselladora
Kinsella Dóra

Home stager, a Home Staging a díszpárnákon túl alapítója

Szeretem önállóan kezelni a honlapomat és a Facebook oldalaimat. Évekkel ezelőtt már tanultam arról, hogy hogyan kell hirdetni, de a próbálkozásaim során mindig azt éreztem, hogy csak vaktában lövöldözök, és a várt eredmények is elmaradtak, ráadásul azóta annyi minden változott... Tamás hihetetlenül aprólékosan - 6 órán keresztül - vezet végig a FB hirdetések útvesztőjében, elmagyarázza, megmutatja, hogy mit hol és hogyan érdemes beállítani, és hogy mire kell külön odafigyelni. Biztos vagyok benne, hogy nem ablakon kidobott pénz lesz, amit erre fordítok, így már működni fognak a hirdetéseim, és könnyen rám találnak az álom-ügyfeleim. Nagyon pozitív az is, hogy bármikor visszanézhetem az anyagokat, és Tamáshoz ezután is fordulhatok segítségért, ha bárhol elakadnék. Nagyon köszönöm, Tamás!

43880410_181389956095177_4323835622327320576_n
Juhász-Fodor Tímea

Fotós, Juhász-Fodor Tímea Photography

Hogy jól választottam a képzéseddel, azt már az első pár rövidebb videó után nyugtáztam. Amikor pedig a hosszabb és részletes minden apró kérdést megválaszoló részekhez jutottam. Rájöttem, ez a legrészletesebb Facebook tréning a három közül amit eddig vásároltam. Ettől a tréningtől így megkaptam az érzést hogy képes vagyok rá,és a tudást is hozzá. És köszönöm a lehetőséget hogy, írhatok neked ha elakadok valahol a tréningben.

Untitled Design (1)
Glonczi János

CEO, jotakaritas.hu

A hirdetés mindig is "sötét ló" volt számomra. A videók segítségével viszont sokkal egyértelműbbé váltak a dolgok. A korábbi félelmem eltűnt, és kíváncsiság lépett a helyébe. A videók jól követhetőek, a beállítások sokkal könnyebbek így, hogy látom, mikor hova kell kattintanom, mit kell látnom. Jó érzés volt, hogy mindent azonnal ki is tudtam próbálni. Tamáshoz ezután is fordulhatok segítségért, ha bárhol elakadnék. Nagyon köszönöm, Tamás!

szaboe
Szabó Eszter

Klinikai szakpszichológus

Most zsong a fejem! Abszolút jó értelemben. Nagyon alapos, részletes a magyarázatod minden leckében. Jó a hang, kifejező a beszéd. Összességében az az érzésem, hogy "Végre itt van valaki, aki elmagyarázza ezt az egészet!" Csakhogy most ez a valaki a magyarázat után nem lép le, hogy újra egy zűrzavarrá váljon minden, hanem itt hagyja nagy kedvesen a magyarázatait, amiket újra és újra átnézhetek, elővehetek... Tetszik, hogy nagyra nyitod a magyarázatot, megmutatod, hogy mennyi lehetőség van, ugyanakkor nem érzem magam elveszettnek tőle. Nem készítettem még el A HIRDETÉST, a nagy próbát, de most úgy érzem, menni fog, mert meg tudom keresni a megfelelő részeket, ahol ott lesz a segítség! Külön jó érzés, hogy tudom, kis lépésekkel haladhatok, és képes leszek egyre jobb hirdetéseket kreálni, amivel elérem majd azokat az embereket, akiknek pont arra van szüksége, amit csinálok!

DSC_6128
Fehérné Korcz Judit

mesecoach, a Mesehős útja program kitalálója - mesecoaching.com

Teljesültek az elvárásaim: végre értem, hogyan működik ez az egész hirdetősdi! A következő lépés az lesz, hogy átnézem a már lezárt hirdetéseimet a tanultak fényében, mert így végre reálisan fogom látni, hogyan is teljesítettek. És ami biztos: a kurzusnak hála, a jövőbeni hirdetéseimnél egy csomó hibát már nem fogok elkövetni 🙂 A videók jól követhetőek, a beállítások sokkal könnyebbek így, hogy látom, mikor hova kell kattintanom, mit kell látnom. Jó érzés volt, hogy mindent azonnal ki is tudtam próbálni. Tamáshoz ezután is fordulhatok segítségért, ha bárhol elakadnék. Nagyon köszönöm, Tamás!

68530220_903156060043424_6174813763506536448_n
Dr. Véber Judit

Személyi edző, sportrehabilitációs tréner

Oké, de pontosan milyen tananyagokról van szó?

Mutatom!

Olvass még egy picit tovább, és meglátod, hogy pontosan milyen kurzusokkal készültem Neked.

A legjobb, legrészletesebb tananyagot hoztam el neked újracsomagolva és kiegészítve külön tananyagokkal, amivel letarolhatod a konkurenciát. Több ezer feliratkozót szerezhetsz. Megduplázhatod, triplázhatod, négyszerezheted a bevételed.

Megváltoztathatod az életed.

Tartalomjegyzék

Kire hirdess - hogyan határozd meg a célközönségeid?

Kire és hogyan célozd a hirdetéseid, hogy megtaláld a vásárlóid? Hasonmások, remarketing, egyéni célközönségek, részletes célzási lehetőségek.

Letiltották a hirdetési fiókod? Itt az ellenszer!

Hogyan előzd meg, hogy letiltsák a Facebook hirdetési fiókod és soha többé ne hirdethess? Mit csinálj, ha már megtörtént a baj?

A legjobban működő célközönségek, amiket ügynökségi hirdetésekhez használunk

Milyen egyéni célközönségeket használj, amivel átlagon feletti eredményeket érhetsz el kampányaiddal? Összegyűjtöttük azokat, amiket mi is nap mint nap eredményesen használunk.

A legjobban konvertáló hirdetéskép sablonok

Milyen hirdetésképet használj, hogy a hirdetéseid figyelemfelkeltőek legyenek és az emberek kattintsanak? Elkészítettünk 10 sablont, amiből tanulhatsz és teljesen testre is szabhatod.

Tekerést megállító hirdetésszöveg sablonok

10, gyakorlatban is kipróbált hirdetésszöveg különböző helyzetekre, így nem kell gondolkodnod, hogy milyen szöveggel fogd meg az emberek figyelmét.

Konverzió perverzió - avagy milyen kampánycélokat használnak a profik és miket mellőzz?

Tudtad, hogy egyszer milliókat kerestem egy apró változtatással? A legtöbb esetben már a kampánycél kiválasztásánál eldől, hogy pénzt keresel vagy buksz - ezt muszáj megértened, ha sikereket akarsz elérni.

A legtöbb pénzbe kerülő hibák, amiket MUSZÁJ elkerülnöd

Ha hibákat követsz el, sok pénzt hagysz az asztalon. Más elkövette, én bemutatom, hogy elkerüld a fölösleges pénzégetést.

PRO tippek és trükkök, amikkel órákat spórolhatsz meg

Többre vágysz, mint az átlag? Mutatok néhány olyan trükköt, amivel rengeteg időt megspórolhatsz és olyan dolgokat hozhatsz létre, ami másnak eszébe se jut.

Pixelbeállítás, tartományellenőrzés PDF, hogy a technikai beállításokon se vérezz el

Egy részletes útmutató az elengedhetetlen technikai beállításokról, amik nélkül nem tudsz hirdetéseket (hatékonyan) futtatni

Hogyan hozz létre egy hirdetési kampányt teljesen a nulláról?

Végigvezetlek, hogy teljesen a nulláról miként hozok létre egy kampányt a hirdetéskezelőben úgy, hogy az eredményeket is hozzon. Részletes magyarázat, könnyen követhető képernyőfelvétellel.

A Facebook hirdetéskezelés kezdőknek 6 órás kurzusa, amiben annyi tudás van, hogy hirdetési ügynökséget is alapíthatsz

6 órás kurzus, amiben teljesen az alapokról bemutatom, hogy miként hozhatsz létre Facebook hirdetéseket úgy, hogy konvertáljanak. Technikai beállítások, kérdezz-felelek, vállalkozáskezelő, álláshirdetések, elhelyezések, egyedi hirdetéstípusok.

Belenéznél egy konkrét videóba?
Győződj meg a kurzus minőségéről!

Neked való ha...

Hallgasd meg, hogy mit mondanak azok, akik már megvették a tanfolyamot:

Véber Judit – személyi edző, sportrehabilitációs tréner

"Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy nem előbb találtam rá erre a tanfolyamra."

Molnár Aliz – a YesWedding megálmodója, esküvői táncoktató

"Lépésről lépésre meg tudtam csinálni a saját hirdetéseim, nulláról. Büszkén mondhatom, hogy az első hirdetésem létrehoztam!"

Verba Ilona – marketing szakértő

"Mostmár bátran neki merek látni a saját hirdetéseink létrehozásának."

Molnár Enikő – A Maminbaba alapítója

"Teljesen az alapokról indul. Olyan is tud vele bánni, aki soha nem csinált Facebook hirdetést."

Ki fog megtanítani sikeres Facebook hirdetéseket kezelni?

Mózes Tamás vagyok, a mozestamas.hu Facebook és Instagram hirdetési ügynökség alapítója. 

Az elmúlt 4 évben napi szinten több százezer forintnyi hirdetési büdzsét kezelünk 5 kollégámmal. Az elmúlt időszakban tapasztalom, hogy aki nem tud sok százezret kiadni a hirdetések finanszírozására, az teljesen egyedül marad és “megoldhatja magának a problémáját”. 

Ezen akarok változtatni: újracsomagoltam sikertermékemet, hozzáadtam több különleges hozzávalót és elhoztam Neked egy olyan online kurzust, ami teljesen az alapokról megtanít sikeres, eredményes, pénzt hozó hirdetéseket összerakni a Facebookon és Instagramon. Mellébeszélés nélkül.

Az elmúlt években olyan cégekkel dolgoztunk együtt, mint

Mit gondolsz, ha ők megbíznak bennünk, akkor neked is menni fog? Ha igen, akkor ne várj tovább!

“Kié a felelősség, ha mégse sikerül összeraknom a Facebook hirdetéseimet?”

200%-os garanciát vállalok
arra, hogy elégedett leszel.

Egyrészt vitamentesen, szó nélkül visszakapod a tanfolyam TELJES árát. Másrészt pedig – ha nem pénzt akarsz visszakapni, hanem a videók ellenére is elakadsz – akkor szakértőnk segít neked a megoldásban és felveszi veled a kapcsolatot.

Még mindig nem győztelek meg, vagy csak kíváncsi vagy az oldal aljára?:)

Jó, akkor hozok még egy gondolatot…

Kinek NEM való ez a tananyag?

“Én soha nem vásárolok hirdetésből, a reklámok se győznek meg…”​

Fine, ha így gondolod, de az átlag másként gondolkodik. Hányan vesznek olyan cuccokat, amire egyáltalán nincs szükségük, csak látták egy hírességnél? Beugrik egy figura, ha azt mondom, hogy Alza.huuu, vagy Coca Cola? Na ugye… A reklámok működnek és rendkívüli eredményeket érünk el velük - használd marketingesként őket, hiába nem szereted magánszemélyként! Ebben a kurzusban megtanítom a hogyant.

“Megvettem már csomó ilyen kurzust, és amúgyis tele van a net ingyen ilyennel…”

Nem vitatom, hogy össze lehet legózni a Youtube-ról videókat, amik egész jól bemutatják a felületet - bár az biztos, hogy nem magyarul. Az is biztos, hogy ha elakadsz, nem kérdezhetsz. Az összekattintást a Facebook hirdetéseknek mindössze 20%-a - a kulcs mindig a miértekben és az apróságokban rejlik. Én ezt is megmutatom - kezdőknek szóló nyelven.

“Én inkább kiszervezném a hirdetéseim, nincs időm vacakolni az összerakásukkal…”

Egy személyes sztori: Több száz hirdetési fiókot láttam pályafutásom során, és egy dolgot bátran kijelenthetek - még a legügyesebb marketingesek által összerakott fiókokon is lehet javítani. A kevésbé ügyes emberekből álló ügynökségek fiókjai pedig hemzsegnek. Ha kiszerveznéd, akkor is meg kell értened a rendszer működését, mert nap mint nap találkozom megvezetett vállalkozókkal.

“Drágállom az árát…”

Nem hiába hoztam létre 3 csomagot és 1 garanciát - így Te választhatod ki, hogy mi az, ami most Neked belefér. Ha csak néhány témára vagy kíváncsi, akkor belekóstolhatsz a kisebb csomagokba. Ezen kívül a 300%-os garancia is véd: visszakapod a pénzed, segítünk ha elakadsz, sőt, még a vásárlásoddal egyenértékű kupont is adunk, így nincs mit veszítened. Jól hangzik?