Tananyagválasztó

1.lépés: Kérlek válassz, melyik csomagot kéred! (tartalomjegyzékhez görgess le!)

“Ez a tanfolyam az, amit mindenkinek(!) kötelezővé tennék, aki Facebookon hirdetni akar! Mindegy, hogy kezdő az illető, vagy hirdetett már, ez a tanfolyam nagy segítség!” – Fekete Eszter

BRONZ

19 990 Ft + áfa

A csomag ára 12.31-én 29.990 Ft + áfára emelkedik.

EZÜST

57 990 Ft + áfa

A csomag ára 12.31-én 67.990 Ft + áfára emelkedik.

Legnépszerűbb

ARANY VIP

59 990 Ft + áfa

A csomag ára 12.31-én 69.990 Ft + áfára emelkedik.

Nem tudod, melyik csomag a Neked való? Nézd meg a videót, segítek választani!

Céges költségként leírható?

A tanfolyam ára 100%-ban céges költségként LEÍRHATÓ.

Mi van, ha elakadok?

Írj egy emailt személyesen nekem a tamas@mozestamas.hu címre és 24 órán belül válaszolok bármennyi, bármilyen kérdésekre azokkal a tananyagokkal kapcsolatban, amit megvásároltál. Ha véglegesen elakadtál, kollégám felhív Téged és megszünteti az elakadásod. 🙂

Hogyan kapom meg a tananyagokat?

A vásárlásod után, a regisztrációnál megadott emailcímedre azonnal megkapod a hozzáférésed a leírásokkal együtt. A tananyag egy zárt felületen keresztül lesz majd elérhető, amihez örökké hozzáférsz.

Előfizetés, vagy egyszeri díj?

A csomag egyszeri díj, a megvásárlása után téged semmilyen egyéb költség nem terhel se most, se később.

Fizetési módok és számla?

A fizetést bankkártyával és átutalással is intézheted. Előbbi esetében azonnal megkapod a hozzáférésed, míg utóbbinál az átutalás beérkezése után. A tanfolyamról áfás számlát kapsz, amit költségként elszámolhatsz a cégedben. A vásárláshoz nyugodtan használhatsz céges bankkártyát (de magánszemélyhez tartozót is).

Jár a csomagomhoz személyes konzultáció is?

A személyes konzultációkat a csomaghoz külön, a tamas@mozestamas.hu email címen lehet megrendelni. Ezekhez a csomagokhoz nem jár személyes konzultáció.

Tartalomjegyzék

Kire hirdess - hogyan határozd meg a célközönségeid?

Kire és hogyan célozd a hirdetéseid, hogy megtaláld a vásárlóid? Hasonmások, remarketing, egyéni célközönségek, részletes célzási lehetőségek.

Letiltották a hirdetési fiókod? Itt az ellenszer!

Hogyan előzd meg, hogy letiltsák a Facebook hirdetési fiókod és soha többé ne hirdethess? Mit csinálj, ha már megtörtént a baj?

A legjobban működő célközönségek, amiket ügynökségi hirdetésekhez használunk

Milyen egyéni célközönségeket használj, amivel átlagon feletti eredményeket érhetsz el kampányaiddal? Összegyűjtöttük azokat, amiket mi is nap mint nap eredményesen használunk.

A legjobban konvertáló hirdetéskép sablonok

Milyen hirdetésképet használj, hogy a hirdetéseid figyelemfelkeltőek legyenek és az emberek kattintsanak? Elkészítettünk 10 sablont, amiből tanulhatsz és teljesen testre is szabhatod.

Tekerést megállító hirdetésszöveg sablonok

10, gyakorlatban is kipróbált hirdetésszöveg különböző helyzetekre, így nem kell gondolkodnod, hogy milyen szöveggel fogd meg az emberek figyelmét.

Konverzió perverzió - avagy milyen kampánycélokat használnak a profik és miket mellőzz?

Tudtad, hogy egyszer milliókat kerestem egy apró változtatással? A legtöbb esetben már a kampánycél kiválasztásánál eldől, hogy pénzt keresel vagy buksz - ezt muszáj megértened, ha sikereket akarsz elérni.

A legtöbb pénzbe kerülő hibák, amiket MUSZÁJ elkerülnöd

Ha hibákat követsz el, sok pénzt hagysz az asztalon. Más elkövette, én bemutatom, hogy elkerüld a fölösleges pénzégetést.

PRO tippek és trükkök, amikkel órákat spórolhatsz meg

Többre vágysz, mint az átlag? Mutatok néhány olyan trükköt, amivel rengeteg időt megspórolhatsz és olyan dolgokat hozhatsz létre, ami másnak eszébe se jut.

Pixelbeállítás, tartományellenőrzés PDF, hogy a technikai beállításokon se vérezz el

Egy részletes útmutató az elengedhetetlen technikai beállításokról, amik nélkül nem tudsz hirdetéseket (hatékonyan) futtatni

Hogyan hozz létre egy hirdetési kampányt teljesen a nulláról?

Végigvezetlek, hogy teljesen a nulláról miként hozok létre egy kampányt a hirdetéskezelőben úgy, hogy az eredményeket is hozzon. Részletes magyarázat, könnyen követhető képernyőfelvétellel.

A Facebook hirdetéskezelés kezdőknek 6 órás kurzusa, amiben annyi tudás van, hogy hirdetési ügynökséget is alapíthatsz

6 órás kurzus, amiben teljesen az alapokról bemutatom, hogy miként hozhatsz létre Facebook hirdetéseket úgy, hogy konvertáljanak. Technikai beállítások, kérdezz-felelek, vállalkozáskezelő, álláshirdetések, elhelyezések, egyedi hirdetéstípusok.